Design og opsætning af rollup

Rune
Denne artikel er skrevet 17/09/2018 af
Rune

Står du og skal have designet en roll-up til messe, udstilling på kontoret eller andet? Så er her et godt tilbud til dig!

Jeg har designet rigtig mange rollups igennem tiden, så jeg sikrer en høj kvalitet samtidig med, at jeg kan leverer en rollup til dig på kort tid. 

Du har sikkert allerede nogle ideer til designet? Dem skal du være velkommen til at sende til mig, hvorefter vi tager en snak omkring det færdige produkt. Jeg vil også sagtens selv kunne komme med ideer, hvorefter den bliver designet og sendt til godkendelse hos dig.

design af rollup icotera

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Rune Breinholt Andersen og jeg er uddannet grafiker og har arbejdet med grafisk design heriblandt rollups igennem 20 år. Jeg sikrer dig, at du får leveret den korrekte rollup i bedste kvalitet og som du trykt kan sende videre til et trykkeri. Jeg samarbejder med forskellige trykkerier og kan derfor indhente et rigtig godt tilbud til dig!

 

Prisen for design af rollup er 700 kr. ex. moms

bestil herBestil design af rollup her

  

design af rollups

 

Hvad er vigtigt at huske, når man skal designe en rollup?

Det mest almindelige mål for en rollup er 85 x 200 cm dertil er der 20 cm nederst i dokumentet, som ikke er synlig, men går ind i kassetten nederst. Det betyder at dokumentet du skal udarbejde i Adobe InDesign (anbefalet), skal være 85 x 220 cm. Husk, at de 20 cm nederst godt kan have farve eller grafik, så den ikke afslutter med hvide kanter.

Alle billeder skal som minimum være i 150 dpi.

Alle billeder skal konverteres til CMYK.

 

Del denne artikel

Rune

Denne artikel er skrevet af: Rune

Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Indtast besked

Andre læser også: