Den Jydske Haandværkerskole

Ny responsiv hjemmeside

Ny hjemmeside kræver grundig foranalyse

Når man skal redesigne en hjemmeside, kræver det, at man kender de besøgendes adfærd inden man designer og opbygger en hjemmeside. Ellers får du en ny hjemmeside, som dine besøgende ikke kan finde rundt i, eller i værste fald ikke finder det de søger indenfor kort tid, og dermed smutter de igen. Det skader både din konvertering af henvendelser men også dine placeringer i Google, da din hjemmeside får en høj bounce rate.

Der findes i dag rigtige gode værktøjer til at analysere brugeradfærden på en hjemmeside, bl.a. Google Analytics og Hotjar.

Dette gjorde sig også gældende for Den Jydske Haandværkerskole, hvor jeg i analyseprocessen, inden vi overhovedet begyndte at kigge på struktur og design, fandt ud af, at efteruddannelser er det mest besøgte på hjemmesiden. Kunden havde en helt sikker forventning om, at det var de almindelige uddannelser, som størstedelen af de besøgende efterspurgte. Dette løste jeg ved at tilgodese begge uddannnelsesområder på forsiden.

Dermed har jeg opbygget og struktureret hjemmeside således, at størstedelen af de besøgende på hjemmesiden bliver tilgodeset, så de nemt kan finde frem de informationer de søger.
Image
Image
Image

Moderne hjemmeside der både henvender sig til unge og ældre

I og med disse to målgrupper anvender hjemmesiden, er det vigtigt at få designet hjemmesiden, så den appellere bredt. Dermed er der lagt vægt på en moderne, enkel og stilren linje, der samtidig matcher Den Jydske Haandværkerskoles grundlæggende design. Det skal være nemt at danne sig et overblik på hjemmesiden og finde de vigtigste oplysninger hurtigt.
 
Du kan besøge hjemmesiden her.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Indtast besked