Hjemmeside analyse

Få lavet en analyse af din hjemmeside.

En hjemmeside analyse kan skaffe dig mere omsætning

Får du ikke nok henvendelser på din hjemmeside? En hjemmeside kan nemlig arbejde for dig 24 timer i døgnet, og hvis alle forudsætninger er til stede, kan det skaffe dig mange kunder.
 
Igennem 20 år har jeg analyseret hjemmesider for, at forbedre oplevelsen på hjemmesiderne, så de besøgende finder det de har brug for. Hvis dine besøgende ikke finder det de har brug for på kort tid, vil de smutte igen og vælge den næste i Google-søgningen. Udover at du mister et potentielt salg, skader det faktisk også dine placeringer i Google, da løbende analyserer dine brugers adfærd, så hvis de ikke finder det på din hjemmeside, men hos din konkurrent, så får din konkurrent flere “point” hos Google.

 

Hvad indeholder en hjemmeside analyse?

Jeg vil gennemgå hele hjemmesiden og specielt dine ydelser/produkt sider, som er de vigtigste. Derudover er det vigtigt, at skabe så meget data at analyserer udfra. Du får en færdig rapport med anbefalinger til forbedringerne på din hjemmeside.

Det er bl.a. fra Google Analytics, hvor jeg kan analyserer brugerne adfærd mm. Derudover benytter jeg Hotjar til heatmap og optagelser af brugernes bevægelser på hjemmesiden.

google analytics

hotjar

 

Hvad koster en hjemmeside analyse?

Prisen for mit arbejde er 2.495 kr. ex. moms og selve forløbet afhænger af hvor meget data der er tilrådighed.

Image
Ring til mig på

71 96 96 20

Eller mail på rune@bahnhofgrafisk.dk

Bestil analyse af din hjemmeside

Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Invalid Input

Indtast besked