Joomla ekspert med over 10 års erfaring

Klar til at hjælpe dig med din Joomla hjemmeside

Brug for en Joomla CMS ekspert?

Du har med stor sandsynlighed brug for en Joomla ekspert. Det kan være du har super travlt i din hverdag og har brug for en til at supportere din Joomla hjemmeside, når behovet opstår? Det kan også være din hjemmeside driller lidt, og du har brug for hurtig hjælp?
Som Joomla ekspert nyder jeg, dagligt, at hjælpe mine kunder med deres hjemmesider. 
 
 
Image

Ring til mig på

71 96 96 20

Eller mail på rune@bahnhofgrafisk.dk

 

Joomla logo

Generelt support til Joomla hjemmeside

Har du nogle gange brug for en joomla supporter, som kan være behjælpelig med nogle småopgaver på din hjemmeside, som du enten ikke selv har lyst til eller erfaringen med. Så er du ligesom rigtig mange andre med en Joomla hjemmeside. 
 
Jeg plejer at sige til mine kunder, at de skal bruge tiden på det, som de er dygtige til og det der giver dem energi.
 
Jeg hjælper gerne med småjusteringer på hjemmesiden eller bare generelt hvis du har nogle spørgsmål.

 

Flytning af Joomla hjemmeside

Skal du have flyttet din Joomla hjemmeside til en anden server? Det er typisk ikke den store opgave. Der er flere ting man lige skal være opmærksomme på, bl.a. at mails også skal flyttes uden de bliver slettet og opnår nedetid. Dette vil vi have en dialog omkring inden flytningen, så alt foregår efter planen.


Implementering af design

Har du nogle designændringer til din nuværende hjemmeside eller ønsker du måske et helt nyt design på din Joomla hjemmeside, så klarer jeg også den. Det sker tit, at man lige ønsker at tilføje nogle nye elementer på hjemmesiden for, at skabe indhold og værdi til de besøgende og hvis man ikke har den designmæssigt og tekniske erfaring, så er det en god idé, at overlade det til en ekspert indenfor området. Jeg har både uddannet grafiker og har i rigtig mange år arbejdet med den tekniske del af Joomla, så vil nemt kunne implementere dine tanker og ideer. Jeg er heller ikke bleg for at komme med mine anbefalinger, så vi på den måde i samarbejde får det bedste resultat.
Det kan også være, at du har designet en helt ny hjemmeside, som du gerne vil have programmeret som en skabelon til Joomla.


Sikkerhed på hjemmesiden

Er du i tvivl om din Joomla hjemmeside er sikker nok? Du har måske endda prøvet at få din hjemmeside hacket og kender konsekvensen ved det? Jeg sørger for sikkerheden på mange Joomla hjemmesider med en sikkerhedsaftale.

 


SSL-certifikat

Jeg kan også hjælpe med at tilkøbe og koble et SSL-certifikat på din Joomla hjemmeside. Jeg har brug for oplysninger på dit webhotel, Joomla-administration samt FTP-oplysninger, derefter vil jeg kunne rådgive samt opsætte det hele. 


Søgemaskineoptimering

Ønsker du nogle bedre placering i Google eller andre søgemaskiner? Jeg har i 10 år arbejdet med Joomla SEO og vil kunne rådgive samt foretage de nødvendige indgreb på din hjemmeside, så vi skaber gode resultater og flere kunder i din forretning. Typisk vil jeg lave en analyse af din eksisterende hjemmeside og udfra den kunne skabe et overblik over hvad der skal til for, at skabe et godt fundament.

 


Hastighedsoptimering

Hjemmesider i dag bliver mere og mere avancerede og derfor bliver der indlæst en masse ekstra scripts og koder, som med fordel kan optimeres eller helt fjernes. Når jeg arbejder med hastighedsoptimering er målet, at tilfredsstille dine besøgende på hjemmesiden og Google samt andre søgemaskiner, så du opnår det bedste resultat. 


Konverteringsoptimering

Har du besøgende på din hjemmeside, men bliver de ikke konverteret til henvendelser til dig og forhåbentlig betalende kunder, så de kan skabe mere salg via din hjemmeside. Efter mange års optimering af hjemmesider, har jeg formået, at kunne opbygge en struktur der virker for os menneskers affærdig på nettet i dag. Desuden findes der nogle tricks til, at gøre det langt nemmere, at få fat i kunderne, som jeg kan være behjælpelig med.

 


Ny hjemmeside

Det kan også være, at du har brug for en helt ny Joomla hjemmeside? Der vil vi have en dialog omkring dine tanker, ønsker og behov og derudfra vil jeg fremsende oplæg og tilbud på en ny Joomla hjemmeside. Herunder er eksempler på nogle Joomla hjemmesider, som jeg har designet.

Her er et udsnit af hjemmesider vi har designet

Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Indtast besked

Et udvalg af kunder