Design og udvikling af hjemmesider

- der giver dine kunder den helt rigtige oplevelse

Din hjemmeside er en aktiv salgskanal, der skal se troværdig og professionel ud for at være en ressource for din virksomhed.

Hjemmesiden skal udvikle sig når din virksomhed gør, skabe nye relationer og muligheder, så den altid lever op til hvad dine kunder forventer af en virksomhedshjemmeside som din.
Med Bahnhof har du en tæt samarbejdspartner, et passioneret team med know-how, der hjælper dig helt i mål med din hjemmeside. Det er her vi starter vores fælles mission: at udvikle en succesfuld hjemmeside, der gør en forskel for din virksomhed.

Vi har fået designet en helt ny hjemmeside til Nordsjællands Brandvæsen, vi er utrolig glade for resultatet!

Bahnhof har desuden en sjælden evne til at leve sig ind i vores ønsker. De rammer rigtigt - hver gang. Vi er glade og trygge kunder.

Casper Bünner, Kommunikationsansvarlig,Nordsjællands Brandvæsen

LÆS CASEN

Her er et udsnit af hjemmesider vi har designet

Hjemmeside design - præcist som det skal være!

Din hjemmesides design er det visuelle førstehåndsindtryk dine kunder får af din virksomhed. Designet skal styrke din virksomheds personlige identitet, kommunikation og skabe en direkte forbindelse og vise vejen for dine kunder. Gennem designet formidles din virksomheds historie, værdier og tydelige budskab.

Webdesign er socialt design – der tiltrækker, inviterer og guider dine kunder ind i kernen af din virksomhed.

Din hjemmesides design skal være moderne, brugervenlig og skabe tillid, for at være effektiv og skabe resultater. Uanset om du skal have en ny hjemmeside eller om den gamle skal re-designes, kan vi hjælpe dig med den fornyelse, der opgraderer din hjemmesides design.

Image
Lad os få ensnak omkringdin nyehjemmeside
Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Indtast besked

anders eger egerbyg

Bahnhof har ved hjælp af dataanalyse struktureret
og designet vores nye hjemmeside

Dette har skabt en større tilgang af kvalificerede henvendelser og netop de kunder, vi gerne vil arbejde med.

Anders Eger, Partner, Egerbyg A/S

LÆS CASEN

Et udvalg af kunder

“Hjemmeside design er det, du siger uden ord om din virksomhed”

Din hjemmesides design betyder alt for dine besøgenes indtryk og oplevelse af din virksomhed. Derfor skal stilen i designet vise din virksomheds karakter og personlighed, så besøgende får tillid til, at de er det helt rigtige sted. Sådan er din hjemmesides design en central del af din virksomheds online position og resultater. Eller mangelen på samme.

Værdien af godt hjemmeside design er designets egenskab til at tiltrække opmærksomhed, guide, inspirere, og invitere dine besøgende til handling.

Hjemmeside design er en oplevelse, der skaber et særligt miljø og vækker følelser omkring din virksomhed. Når dine kunder er på din hjemmeside skal de træde ind i dit rum. Det skal give dem lyst til at blive, foretage de rigtige handlinger og komme igen, når de har brug for det.

Image

Rune Breinholt Andersen

Hjemmeside designer & Kreativ Direktør

Image

Responsiv hjemmeside – når størrelsen betyder mere end du tror!

Dine kunder finder ikke kun din hjemmeside, når de sidder foran computeren. De bruger lige så meget den ene ting vi alle har lige ved hånden – vores mobiltelefon. På den, eller på deres tablet, ser de din hjemmeside, de læser dine nyheder eller blog, og vigtigst af alt så kontakter de dig eller køber dine produkter på dem.

Men det gør de ikke, hvis din hjemmeside er besværlig og de skal zoome, vende og dreje deres telefon eller tablet for at få deres skærm til at passe til din hjemmeside.

Det er omvendt

Det er din hjemmeside, der skal tilpasse sig til deres skærm – uanset hvilken type eller størrelse skærmen har. Det gør en responsiv hjemmeside og det er sådan vi sikrer, at dine besøgende har en god brugeroplevelse og at din hjemmesides design altid bliver præsenteret som det skal.

Men en responsiv hjemmeside er ikke kun vigtig for dine kunders oplevelse. Det er også vigtig for din placering på Google.
Googles algoritme foretrækker responsive hjemmesider, da Google ved, at over halvdelen af alle søgninger bliver foretaget på mobiltelefoner. At din hjemmeside er responsiv handler dermed også om din hjemmesides synlighed på Google.

Derfor vil din nye hjemmeside naturligvis være responsiv, når hjemmesiden er designet og udviklet af Bahnhof.

Image

Skab liv på hjemmesiden med godt indhold til dine kunder

Nu ved du allerede to vigtige ting om din nye hjemmeside – hjemmesidens design og teknikken bag, er afgørende for din hjemmesides succes.

Men der er en ting du aldrig må undervurdere på din hjemmeside.

Indholdet.

Indholdet er dine tekster, billeder og videoer, der aktivt kommunikerer ud til dine kunder. Det er indholdet der skaber relationer, engagement og ja, sælger dit produkt. Indholdet skal skabe liv på hjemmesiden, og fortælle dine kunder præcist hvem, hvad og hvorfor de skal vælge din virksomhed.

Dit hjemmeside design er måden du fortæller, hvor indholdet er hvad du fortæller dine kunder om din virksomhed.
Indholdet er derfor en aktiv del af din virksomheds kommunikations- og markedsføringsstrategi. For at indholdet er effektivt og skaber værdi, skal det præsenteres for kunderne på en tiltrækkende måde, der skaber nysgerrighed og interesse. Det gør du med dine tekster, billeder og videoer af høj kvalitet.

Og det hjælper vi dig med på din nye hjemmeside.

Image

Processen for udvikling
af hjemmeside

Indhentning af informationer, analyse og research

Den første del at processen er den vigtigste. Det er her vi lærer hinanden at kende, og sammen finder ud af hvad den nye hjemmeside skal gøre for din virksomhed.

Jo flere informationer om hvem virksomheden er, mål og visioner for fremtiden, jo bedre kan vi udvikle og designe en hjemmeside der matcher virksomhedens behov.

Vi vil spørge hvad formålet er med hjemmesiden? Hvem er jeres målgruppe? Hvilket indhold skal der være på hjemmesiden? Og høre hvilke forestillinger og ønsker du har til hjemmesiden.

Derefter laver vi også vores egen research og analyse af din branche og målgruppe.

Det er med udgangspunkt i alle disse informationer vi udvikler og designer din hjemmeside med de bedste forudsætninger for success.

Planlægning af ny hjemmeside

Vi bruger alle de indsamlede informationer til at planlægge udviklingen og implementeringen af hjemmesiden.
I forhold til det tekniske setup rådgiver vi dig til beslutte hvilke teknologier, der vil være det mest optimale valg i forhold til dine behov og ønsker.

Vi udarbejder et sitemap, som er en grafisk model over hjemmesidens struktur. Det giver et overblik og fremmer arbejdet med brugervenlighed og hver enkelt sides indhold.

Ved større og mere komplekse hjemmesider udarbejdes en udvidet produktionsplan, hvor udviklingen af hjemmesiden bliver delt op i specifikke milestones.

Design af hjemmeside

I arbejdet med den grafiske del er informationerne og analysen af målgruppen vigtige.

En vigtig faktor i designfasen er integration af visuelle elementer, som logo og farvetema. Det styrker den visuelle identitet, og giver en rød tråd i din virksomheds visuelle kommunikation.

Når vi har designet det første udkast til den nye hjemmeside, fremsender vi en præsentation af hjemmesiden.

Når designet er godkendt, går vi videre til det næste trin - udvikling af hjemmesiden.

Udvikling af hjemmeside - programmeringen

I denne fase udvikles og programers den tekniske løsning og funktionerne bag hjemmesiden. Er der behov for en unik løsning, der er særlig for din hjemmeside, bliver det udviklet, så den passer præcist til din hjemmeside.

Test og færdiggørelse af hjemmesiden

Når programmering og opsætningen af hjemmesiden er færdigt, kører vi flere stress tests for at sikre kvaliteten af hjemmesiden. Vi sikrer os, at hjemmesiden vises korrekt i forskellige browsere, samt mobile enheder.

Din hjemmesiden ligger i testfasen på vores server, hvor det kun er dig og os der har adgang til den.

Først når hjemmesiden gennemtestet og godkendt, flytter vi siden over på dit webhotel.

Her tester vi hjemmesiden igen, for at sikre at alt fungerer korrekt.

Hjemmesiden er nu synlig for offentligheden.

Vedligeholdelse af hjemmesiden

I Bahnhof designer og udvikler vi hjemmesider, der er nemme at vedligeholde og opdatere. Hjemmesidens administration er simpel og overskuelig, og du vil nemt kunne oprette, ændre, uploade m.m. indhold helt uden kendskab til programmering. Hvis du har lidt erfaring med Word, så vil I hurtigt finde dig til rette med hjemmesiden.

Du vil naturligvis få en gennemgang og introduction, så du hurtigt kan arbejde videre med hjemmesiden, når den er færdig og leveret.

Hvad sker der efter du har fået en ny hjemmeside?

En ny hjemmeside er som at stå med nøglerne til en spritny og fuldt tanket bil. Nu skal du bare køre den.

Men hvor hen?

Det første stop er synlighed på Google. Via Google finder dine kunder dig og din virksomhedshjemmeside, som hjælper kunderne med at finde præcist dét de søger. Derfor skal din hjemmeside være søgemaskine optimeret, så den er nem at finde på Google. Det er værdien af SEO, der giver synlighed og en god placering på Google. SEO rykker, med andre ord, din virksomheds hjemmeside ud af parcelhuskvarteret og ind midt på strøget – præcist dér hvor dine kunder er, og hvor de handler.

Din hjemmeside skal have et online liv og skal udvikle sig med tiden. Derfor kan der også opstå behov for hjemmeside support. Vi tilbyder selvfølgelig hjemmesidesupport, når du har brug for det. Det kan være specifikke ad hoc opgaver eller en supportaftale, hvor vi servicerer din hjemmeside efter behov. Med hjemmeside support får du en hurtig og professionel løsning af opgaven, så du kan fokusere på det der er vigtigt for din virksomhed.

Måske ved du også at hacking af hjemmesider er et stigende problem for hjemmesideejere?

Det kan blive en dyr og kedelig affære, hvis din hjemmeside bliver hacket. Men med en Sikkerhedsaftale holder vi din hjemmeside sikker og tryg at bruge, for dig og dine brugere på hjemmesiden. En sikkerhedsaftale betyder, at vi sikkerhedsoptimerer mod hacking, tager daglig backup og sikkerhedsovervåger hjemmesiden – hver dag, året rundt. På den måde beskytter vi din hjemmeside mod hackerangreb, dine data og informationer.

Der er ingen binding på en sikkerhedsaftale hos os.

Selvfølgelig tilbyder vi også de-hacking af din hjemmeside, når uheldet er ude. Men forebyggelse med en sikkerhedsaftale er altid bedre, end oprydningen efter et hackerangreb.

I Bahnhof tilbyder vi også rådgivning på konkrete udfordringer eller målsætninger for din hjemmeside. Derudover laver vi praktiske workshops med specifikke formål, alt efter hvad du ønsker at videreudvikle på hjemmesiden.

Til dig som er administrator for din virksomheds hjemmeside tilbyder vi Administratorkurser, der giver dig de redskaber, der er nødvendige for at arbejde med og vedligeholde hjemmesiden.

Administratorkurserne er lige fra nybegynder til Pro- og Advanced Admin-niveau.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig og din hjemmeside.