Freelance grafiker

Kreative og effektive løsninger - hurtigt.

Fordelene ved at tilknytte en freelance grafiker

Har du til tider brug for hjælp til det grafisk arbejde i virksomheden? Enten til småting eller faste opgave? Så er løsningen, at anvende en freelance grafiker fremfor eventuelt at ansætte en grafiker.

Når du benytter en freelance grafiker, betaler du kun for den arbejdstid der bliver anvendt. Dvs. hvis der ikke er grafiske opgaver nok i din virksomhed til at ansætte en grafiker, så skal du ikke tænke på den udgift.

Jeg løser dagligt grafiske opgave for mange kunder, som har brug for en dygtig grafiker, der har fingeren på pulsen i forhold til de grafiske tendenser.

Selvom mange kunder benytter mig som freelance grafiker, kan jeg stadig udfører opgaverne hurtigt. Det gør jeg bl.a. ved effektiv planlægning og forventningsafstemmelse med kunderne.

Jeg har over 20 års erfaring som grafiker, hvor jeg bl.a. har været ansat hos reklamebureauer i Jylland og København og været selvstændig siden 2009.

Image
Ring til mig på

71 96 96 20

Eller mail på rune@bahnhofgrafisk.dk

Vi har anvendt Rune som freelance grafiker i over 7 år til masse forskellige opgaver såsom brochure, produktkatalog, annoncering, små grafiske webopgaver og design af ny hjemmeside.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og får altid leveret til aftale tidspunkt.

HB Products

LÆS CASEN

Se eksempler på mit grafiske arbejde her:

Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Indtast besked

Ingen opgaver er for små

Jeg løser både store og små opgaver for mine kunder. Det er typiske opgaver som:

  • Medarbejdere, der skal have nye visitkort
  • Design af nyt logo og generel opstramning af visuel identitet
  • Design og opsætning af ny brochure
  • Design af annoncer
  • Design af brevpapir
  • Design af e-mail signatur
  • Design og layout af årsrapporter
Image
Image

Hvorfor anvende mig som freelance grafiker?

Jeg vil ikke kun fungere som grafiker, jeg vil også komme med mine holdninger og udfordre dig og din virksomhed. Det vigtigste for mig, at have kunderne i fokus i hele processen, det er i sidste ende dem det handler om.

Jeg vil desuden kunne bidrage med over 20 års erfaring indenfor branchen, hvor jeg har arbejdet med mange type mennesker, virksomheder og brancher.

Mit største fokus, udover at tilfredsstille dig er, at skabe salg og vækst hos din virksomhed igennem det arbejde, som jeg udfører.

Den røde tråd

Alt det grafiske arbejde, som jeg udfører skal hænge sammen med resten af din virksomheds visuelle identitet. At skabe en rød tråd i jeres virksomheds visuelle identitet, er med til at skabe en følelse af troværdighed og professionalisme hos de kunder der ser jeres arbejde. I sidste ende….