Grafisk design

Brug for grafisk design?

Herunder kan du se et udvalg af forskellige grafiske design opgaver, som typisk bliver bestilt af mine kunder. Hvis du har brug for en anden type opgave, er du meget velkommen til at sende din forespørgsel her.

Design af logo

Få designet dit nye logo af en professionel logo designer, der har over 20 års erfaring. Du får designet et logo, der er grundstammen i din virksomheds visuelle identitet og der vil blive skabt en rød tråd igennem designlinjen. Processen er et samarbejde mellem dig som kunde, og mig som logo designer. En god kemi og dialog omkring din virksomhed, dine tanker og idéer er vejen til et successfuldt resultat.

Image
Ring til mig på

71 96 96 20

Eller mail på rune@bahnhofgrafisk.dk

Image

Design af visitkort

Visitkort design er en utrolig vigtig del af din virksomheds visuelle identitet. Vi kan være behjælpelig med design og rådgivning af dine nye visitkort. Vi sørger for, at visitkort designet har en rød tråd, så det matcher resten af dit marketingmateriale. Vi finder desuden den bedste løsning til dig og opfylder de krav du nu måtte have.

Der bliver leveret trykklare filer til dig, og jeg kan sørge for at finde en god pris på tryk eller print .

Visitkort behøver ikke, at være kedelige

Der findes i dag rigtig mange muligheder indenfor design af visitkort. Du behøver ikke trykke eller printe det på almindelig papir, men i stedet for trykke visitkort på plastik, metal eller anden form for materiale.

Jeg har lavet visitkort design i plastik, metal, struktureret papir og endda i træ, så der findes mange muligheder.

Få designet visitkort der skiller sig ud, så du får mere opmærksomhed. I stedet for at lave et visitkort ligesom alle andre, så har du nu muligheden for at få designet et visitkort der ikke bare matcher din visuelle profil, men der også bliver lagt mærke til. Designet af dit visitkort afspejler også din virksomhed ydelser/produkter.

Design og opsætning af brochure

Har du brug for at få designet og opsat en ny brochure?
Jeg har igennem årene designet rigtig mange forskellige typer af brochure og flyers bl.a. til Novo Nordisk. Tag kontakt til mig i dag og lad os få en snak omkring dine tanker og ideer.
Image

Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Indtast besked