Joomla CMS Support

Få hjælp til Joomla her!

Selvom Joomla CMS er meget nemt at anvende og brugervenligt i den daglige vedligeholdelse, kan det når det kommer til de tekniske aspekter blive lidt langhåret at håndtere.

Det kan også være du ikke selv har tiden eller lysten til, at arbejde med din Joomla hjemmeside?

Uanset dit behov for support eller problemløsning, kan vi være behjælpelig. Du kan nemt kontakte os med en liste over ændringer eller problemer, så vil vi kontakt dig med vores anbefalinger og løsninger.

Vores Joomla CMS Support-kunder får hurtigt svar og opgaverne bliver også hurtigt udført!

hb products udtalelse

Bahnhof vedligeholder vores hjemmeside, så vi kan koncentere os omkring vores egne arbejdsopgaver.

Det er nemt og problemfrit, at sende opgaver til Bahnhof, der løser den indenfor meget kort tid.

Hanne Mia Korfitsen, Marketingkoordinator, HB Products

LÆS CASEN

Problemer med Joomla? Så kontakt mig her

Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Indtast besked

Hvornår supporterer vi?

Listen er lang med hvad vi kan hjælpe med på jeres eksisterende Joomla hjemmeside. Det kan være alt fra opdatering af indhold, tilpasning af skabelon, "løbende" sikkerhedsopdateringer af Joomla og installerede udvidelser, backup, optimering af sikkerheden, monitorering af driften af server og meget andet. Kontakt os og få en uforpligtende snak om jeres behov for support.

Vær proaktiv og begræns risikoen!

Du skal bruge tiden på det, som du er god til - nemlig at servicere dine kunder. Så skal vi nok tage os af problemløsningen imens. Med en supportaftale har du altid nogle Joomla eksperter ved hånden, der hurtigt og effektivt kan løse evt. problemer med hjemmesiden.

Sikkerhedsaftale på Joomla hjemmeside

Vi sørger for at holde Joomla og alle extensions opdateret med vores Joomla sikkerhedsaftale. Vores kunder skal ikke tænke på selv at holde Jooma opdateret, dermed sikrer vi, at hjemmesiden ikke bliver hacket. Det kan vi også kun med vores specieludviklet Joomla sikkerhed. Vi tager også løbenden backup i vores datacenter, så vi sikrer hjemmesiden kan genskabes hvis et problem skulle opstå.

 

Ny Joomla hjemmeside?

Har du brug for en ny Joomla hjemmeside, så kan vi også være behjælpelig med dette. Vi kan designe hjemmesiden fra bunden af, og dermed kan du få en hjemmesider, der ikke ligner alle andre, men også en hjemmeside der 100% kan afspejle din virksomheds udtryk, værdier og egenskaber. Vi kan også være behjælpelig med en skabelon hjemmeside, hvis du ønsker dette.

Et udvalg af kunder