Danmarks mest moderne brandvæsen
– Nordsjællands Brandvæsen

- der sparrede 722 arbejdstimer om året.

Nyt, større og endnu mere effektiv

Efter fusion af 5 brandkorps blev Nordsjællands Brandvæsen til. Et nyt, stort og moderne brandvæsen, der skulle markeres med en stærk og tydelig profil både for borgerne og for alle brandmændene. Nordsjællands Brandvæsens skulle have en profil med karakter, der hylder modet, sikkerheden og fælleskabet. I dag kan de nemt genkendes på deres logo, der bæres med stolthed på uniformer og brandbiler.

Bahnhof har udviklet og designet Nordsjællands Brandvæsens logo, visuelle identitet og hjemmeside.

Derudover har Bahnhof specielt udviklet et unikt intranet og indberetningssystem, der sparrer Nordsjællands Brandvæsen for 722 arbejdstimer!

Nordsjællands Brandvæsen brandbil
Nordsjællands Brandvæsen brandbil med logo

Et aktivt logo for fælleskab og tryghed på farten

Nordsjællands Brandvæsens logo er designet til aktivitet. Uanset om logoet ses på en brandbil i høj fart, en uniform eller på en hjemmeside, står logoet klart og tydeligt. Logoet har et simpelt udtryk, der er designet med de kvaliteter der gør logoet genkendeligt og tydeligt. Nordsjællands Brandvæsens logo er et stærkt logodesign, der er udviklet til flere funktioner, og samtidig er et symbol af tryghed og tillid for borgerne.

Nordsjællands Brandvæsen logoer
Nordsjællands Brandvæsen logo design process Nordsjællands Brandvæsen logoer Nordsjællands Brandvæsen farver Nordsjællands Brandvæsen farver 2

Nordsjællands Brandvæsen tryksager

Nordsjællands Brandvæsen logo på flag

En hjemmeside til alle borgere i Nordsjælland

Nordsjællands Brandvæsens hjemmeside servicerer flere målgrupper både erhverv, private, institutioner mm. Derfor er det vigtigt at hjemmesiden er hurtig, overskuelig og at du med få klik finder de rigtige informationer. Hjemmesidens design er brugervenlig og effektiv. Med udgangspunkt i logoet understøtter hjemmesidens design Nordsjællands Brandvæsens visuelle identitet.

Udvikling af intranet der løfter den interne kommunikation

Det startede med et behov for at have en simpel portal til informationer om fusionen af de 5 brandkorps, der senere skulle blive til Nordsjællands Brandvæsen. Først udviklede vi en enkel platform, der inspirerede Nordsjællands Brandvæsen til at få videreudviklet plaformen til et nyt og effektivt intranet.

I dag fungerer intranettet, så det er nemt og hurtigt at dele vigtige informationer og oplysninger. Formålet med intranettet er at lette den interne kommunikationsgang og samle informationer, så de er let tilgængelige for alle brugerne. Fordelen ved dette specieludviklede intranet er, at det er unikt udviklet efter Nordsjællands Brandvæsens behov og ønsker. Intranettets funktioner og design er tilpasset, så det er brugervenligt til hverdagen i Nordsjællands Brandvæsen.

Nordsjællands Brandvæsen hjemmeside mobilversion
Nordsjællands Brandvæsen intranet
Hvad kan jeghjælpe dig med?
Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Indtast besked