Rosenfelt & West Engineering

– et nyt spor til at tiltrække medarbejdere og nye kunder

Rosenfelt & West Engineering - din sikkerhed hver gang du krydser en jernbane og letbane

Siden 1979 har Rosenfelt & West (RWE) udviklet løsninger til sikkerheden på jernbaner og letbaner. RWE er kendte for deres overkørselsanlæg og sikringsanlæg, du kan finde både på offentlige og privatbaner over hele Danmark. En af RWEs innovative løsninger er det nye mobileoverkørselsanlæg. Dette anlæg er et komplet overkørselsanlæg, der hurtigt kan opsættes, hvor der er et akut behov.

Det er et af kendetegnene for RWE, at være foran i udviklingen af de løsninger, der giver sikkerhed og tryghed, når du krydser en jernbane eller letbane.

I dag er RWE kendte i hele Norden for sin levering af kvalitetsløsninger, erfaring og rådgivning til sikkerhed på jernbaner og letbaner.

Image
Image

Designet til medarbejderne og fremtiden i RWE

RWE ønskede sig en ny og stærk visuel identitet, der viser hvor attraktiv RWE er som arbejdsplads, og som tiltrækker nye medarbejdere i fremtiden. Derfor skulle RWE have et nyt og skarpt logo, og en moderne hjemmeside. Begge skulle matche og skabe mere synlighed for RWE. Med det nye logo og hjemmesiden sender RWE nu et tydeligt signal om den kvalitet, RWE står for og tilbyder.

RWEs hjemmeside er også et godt eksempel på, hvordan det kan være en fordel at tone ned i designet for at skille sig ud og holde fokus på det væsentlige. Designet er tidsløst og stilen er moderne, hvilket sikrer en lang levetid for hjemmesiden og logoet.

 

Udvikling skal ses – fra tilbudsmapper til helhedsindtrykket af RWE

Udover design af logo og udvikling af hjemmesiden, har vi også designet RWEs visitkort, brochurer og tilbudsmapper. Det er sådan vi skaber en helhed om hvordan RWE præsenteres – også i deres offline markedsføringsmateriale. Tilsammen giver det en sammenhæng og en genkendelighed af RWE. Samtidig sender det et klart signal, om hvordan RWE skal opfattes ud ad til både af medarbejdere og kunderne.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Indtast dit navn

Forkert e-mail adresse

Indtast besked